Afbeelding

Diplomazwemmen bij NZRB

Sport

Onder water zwemmen, borstcrawl en rugcrawl, ringen opduiken, onder een vlot door zwemmen en gekleed op de kant klimmen: de zwemmers van de Noordwijkerhoutse Zwem- en Reddingsbrigade (NZRB) oefenen al maanden voor hun diploma.

Tijdens het afzwemmen op woensdag 4 juli zijn alle kinderen geslaagd. De NZRB feliciteert: Diploma A: Alexander, diploma B: Anne, Enzo, Tom, Bram, Jacky, Sep, Wesley (Certificaat). Voor Zomerdiploma 1 Guppie slaagden: Anouk, Len, Tessa, Marco, Laura, Lisa, Roosje Jane, Nadia, Mikey, Jesper, Ruben. Zomerdiploma 2 Zeeschildpad: Beau, Nina, Josefien. Zomerdiploma 3 Zeehond: Manouk en zomerdiploma 5 Orka: Cyprian, Nori, Samuel

Elke woensdagavond zijn de zwemmers van de Noordwijkerhoutse Zwem- en Reddingsbrigade in De Schelft aan het oefenen voor het examen. Naast het leren zwemmen en het redden van drenkelingen werken de leerlingen ook aan hun conditie. Zij krijgen les van een grote groep enthousiaste vrijwilligers.

Een keer meezwemmen? Neem dan contact op met Jeroen: administratie@nzrb.nl of kijk op www.nzrb.nl. De NZRB heeft geen wachtlijst voor zwemmers die al een diploma hebben. Volwassenen zijn ook welkom.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant