Informatie

Het Noordwijkerhoutsweekblad.nl is de webeditie van het nieuwsblad Noordwijkerhous Weekblad. Op onze site staat het laatste nieuws, een uitgebreide agenda en advertenties. Ons nieuwsblad het Noordwijkerhouts Weekblad is bijna 35 jaar geleden in het leven geroepen en heeft een frisse en moderne uitstraling. Het Noordwijkerhouts Weekblad besteedt uitgebreid aandacht aan het verenigingsleven in het dorp, houdt een vinger aan de pols van de plaatselijke politiek en schrijft over wat de Noordwijkerhouter, de Zilkers en de bezoekers van Noordwijkerhout en De Zilk willen weten.

Actualiteiten worden afgewisseld met interviews van interessante mensen. Er wordt aandacht besteed aan cultuur de geschiedenis van Noordwijk en wekelijks wordt een uitgebreide uitgaansagenda geplaatst. Het Noordwijkerhouts Weekblad ligt elke dinsdag in de bus en is echt een blad om even voor te gaan zitten. Niet alleen om te ontdekken wat Lisse wekelijks allemaal in huis heeft, maar tevens om even lekker te genieten.

Focus
Door onze lokale focus behalen wij een zeer hoge leesdichtheid. Voor diverse uitgaven is zelfs een percentage tussen de 85-95% gemeten. Iedereen is immers benieuwd naar wat er in het dorp te koop is. Lokaal adverteren doet verkopen, en met onze aantrekkelijke doorplaatstarieven kunt u ook een grotere regio prima bereiken.

Uitgeverij Verhagen werkt met een lay-out gedreven opmaak: dit houdt in dat wij onze kranten volgens een vast stramien opbouwen en vaste advertentieformaten gebruiken. Dit zorgt voor een verzorgde uitstraling en een hoge attentiewaarde.

Klik hier voor de tarievenlijst voor online adverteren.

Voor informatie en tarieven neem je contact op met onze communicatieadviseurs:

Afbeelding

Wanda de Mooij
T. 06 - 196 974 83
Wanda.de.mooij@uitgeverijverhagen.nl

Afbeelding

Jeannette Mink- van Beelen
jeannette.mink@uitgeverijverhagen.nl

of met de advertentieafdeling T. 071 - 409 16 37
advertentie@uitgeverijverhagen.nl

Het Noordwijkerhouts Weekblad/deZilk/Langeveld wordt gratis huis-aan-huis verspreid en is bovendien gratis af te halen bij:

• Gemeentehuis
• VVV-winkel 
• Boekhandel Wagenaar en Van Walen
• SPAR (De Zilk)

Oplage 8.000

Verschijningsdag: dinsdag

Gebied: Noordwijkerhout/De Zilk