Kapsalon FortySeven dingt mee naar de Coiffure Award. | Foto: pr
Kapsalon FortySeven dingt mee naar de Coiffure Award. | Foto: pr

FortySeven genomineerd voor Coiffure Award

Algemeen

Lonneke Koele van kapsalon FortySeven aan de Bronckhorststraat in Noordwijk heeft de nominatie in de categorie “Avant Garde” in de wacht gesleept voor de meest prestigieuze haarmode - fotografiewedstrijd voor creatieve kappers in Nederland. Door haarstylisten uit binnen- en buitenland omschreven als dé belangrijkste wedstrijd op hun vakgebied.

‘Het is wederom een enorme eer om genomineerd te zijn, het is geen gegeven dat je genomineerd wordt. Er zijn ontzettend veel kwalitatief hoogwaardige inzendingen van geweldige professionals. Avant-Garde is de categorie waar haar tot kunst wordt verweven, deze categorie kent geen grenzen en dat is precies wat het voor mij zo mooi maakt; alle technieken en materialen komen eraan te pas!’, aldus Koele, eigenaresse van kapsalon FortySeven te Noordwijk.

Nikkie de Jager

De beelden laten zien waar Lonneke goed in is: prachtige creaties van inspiratie tot uiteindelijk resultaat. Haarstylisten uit het hele land werd gevraagd een professionele fotoserie van 4 foto’s in te sturen waar het vakmanschap optimaal tot zijn recht zou komen. In Londen vond de laatste ronde van de jurering plaats voor de Nederlandse verkiezing voor de Coiffure Award. De gala-uitreiking vindt zondag 12 mei plaats in Studio21 te Hilversum en wordt gepresenteerd door Nikkie de Jager.

Uit de krant