Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
<p>Oefenen voor de ODI estafette.... hopelijk kan dit snel weer worden hervat. | Foto: pr</p>

Oefenen voor de ODI estafette.... hopelijk kan dit snel weer worden hervat. | Foto: pr

ODI stelt toneelproducties voor onbepaalde tijd uit

  Cultuur

cultuur • Na een enthousiaste start deze zomer is toneelvereniging ODI ingehaald door de realiteit van de dag. De gedeeltelijke lock down doet ODI besluiten het onlangs gepresenteerde programma voorlopig uit te stellen tot betere tijden.

Toneelvereniging ODI had met de estafette gekozen voor een korter en sneller oefentraject met meerdere groepjes van een kleine bezetting. Ook de uitvoeringen waren met 25 tot 30 bezoekers coronaproof georganiseerd. Toch heeft ODI besloten door het oplopende aantal COVID besmettingen de uitvoeringen op te schorten, dit om de bezoekers en spelers geen onnodig risico te laten lopen.

De toneelvereniging wil graag een aantal mooie voorstellingen maken. Ook de familievoorstelling zullen opschuiven in de planning. De spelers van “De vloek van kapitein Black Jack” zijn nu bezig met online repetities. 

Als het weer mogelijk is, wordt alsnog op korte termijn de ODI estafette ingeplant. “Wij vragen begrip van donateurs en sponsors en vragen hen het programmaboekje met sticker te bewaren voor latere reserveringen,” laat het verenigingsbestuur weten.

Meer berichten