Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: PR

Jubilarissen bij de Harpe Davids

Tijdens de ledenvergadering van woensdag 29 september van muziekvereniging de Harpe Davids zijn vier jubilarissen in het zonnetje gezet en is afscheid genomen van dirigent Hendrik Jan Lindhout.

Angela van der Voet en Lydia Kramer-Zethof zijn beiden 25 jaar lid, Arie van den Eijkel 40 jaar en Bas van der Tang 50 jaar. Alle vier zetten zich op allerlei gebied in voor de Harpe Davids en werden daar hartelijk voor bedankt. Als aandenken kregen ze allen een fotoboek, speldje van de KNMO, een certificaat en een mooie bos bloemen.

Er werd ook afscheid genomen van dirigent Hendrik Jan Lindhout die vanaf 2013 tot 2021 bij de Harpe Davids voor het orkest heeft gestaan. In die periode zijn mooie momenten beleefd, met als hoogtepunten de concerten in 2015 bij het 100-jarig jubileum en Maestro in 2019. Hendrik Jan heeft als kleine jongen bij de Harpe Davids zijn eerste stappen in de muziek gezet. Dat hij daarna ook nog als dirigent voor het orkest van de Harpe Davids heeft gestaan is best bijzonder. Hij werd bedankt met een prachtig fotoboek en een mooie bos bloemen.

Meer berichten