Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
<p>Onder toeziend oog van Jos van de Burg overhandigt Leon Floor de cheque aan dominee Esmeralda Mandemaker. | Foto: Ans Geerlings.</p>

Onder toeziend oog van Jos van de Burg overhandigt Leon Floor de cheque aan dominee Esmeralda Mandemaker. | Foto: Ans Geerlings.

(Foto: )

Uitreiking cheque voor onderhoud

Terwijl De Schelft in lichterlaaie stond en menig Noordwijkerhouter een traantje wegpinkte om het verlies van zoveel herinneringen, was het zaterdag 14 november ook ‘gewoon’ de Dag van de Witte Kerk .

“We hadden een leuke, spannende en uitdagende Dag van de Witte Kerk in gedachten, met in de hoofdrol de bezoekers”, laat Jos van den Burg, voorzitter Stichting Vrienden van de Witter Kerk, weten. “Maar wat niet kan, kan niet, en dat betekent dat we volgend jaar in de herkansing gaan met een bijzonder evenement.”

De overhandiging van de jaarlijkse cheque door de Vrienden aan de kerkgemeenschap ging wel door. “Deze financiële bijdrage is meer dan welkom, want onderhoud is en blijft nodig: af en toe een facelift, een nieuw verfje, groot onderhoud, er is altijd wat te doen aan deze oude dame. Dankzij al onze Vrienden en donateurs kunnen wij ook dit jaar weer een behoorlijk bedrag overhandigen en wel 3000 euro.” Meer info op www.vriendenvandewittekerk.nl

Meer berichten