Kleur staat weer voor de deur | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: tony wheelan

Kleur staat weer voor de deur

De bollenvelden zijn inmiddels alweer aan het kleuren. Het gaat hard: over een kleine vier weken rijdt het Bloemencorso van de Bollenstreek door de straten van Noordwijkerhout. De organisatie van deze feestweek rondom het corso is nagenoeg rond.

Traditiegetrouw is er in de tuin van de Witte Kerk weer een kleurrijke mozaïekwedstrijd.

Op woensdag 10 april worden de vlonders gelegd in het hofje van de fraaie Witte Kerk en vanaf donderdag gaan alle deelnemers aan de slag om er een fleurig spektakel van te maken.

Wegens succes geprolongeerd: het vrolijke kindercorso. Vorig jaar van de organisatie blij verrast vanwege het groot aantal deelnemers. Ruim 250 kinderen deden mee aan deze gezellige bonte stoet, met volop versierde fietsjes en ander rijdend materieel. Donderdag 11 april is het kindercorso in het centrum van Noordwijkerhout. Woensdag 20 maart, is er in Het Feest van Harry een informatiebijeenkomst voor iedereen die graag wil meedoen. De bijeenkomst start om 20.00 uur. Voor informatie en/of aanmelding, mail naar nmkoomen@casema.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>