Hans van Mullekom en Annemarie de Winter wensen elkaar na de ondertekening een fijne samenwerking. | Foto: Caroline Spaans
Hans van Mullekom en Annemarie de Winter wensen elkaar na de ondertekening een fijne samenwerking. | Foto: Caroline Spaans

Nieuwe speellocatie Bridgeclub de Schelft

Algemeen

Na de zomerbridgemiddag, iedere donderdag in Puyckendam, werd donderdag 12 juli de handtekening gezet onder de huurovereenkomst tussen de bridgeclub en de Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam. Met ingang van het nieuwe seizoen gaat Bridgeclub de Schelft voor haar wekelijkse bridgecompetitie op de maandagavond op deze locatie spelen.

Hans van Mullekom, penningmeester van Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam en Annemarie de Winter, voorzitter van Bridgeclub de Schelft konden, onder het toeziend oog van vele zomerbridgers, hun handtekening zetten onder deze huurovereenkomst en wensten elkaar een prettige samenwerking. De officiële bekrachtiging werd gevolgd door een informeel samenzijn, onder het genot van een drankje.

Vanaf 29 augustus speelt de bridgeclub iedere maandagavond van 19.30 tot 23.00 uur en zullen vrijwilligers van Puyckendam zich ontfermen over het uitserveren van koffie, thee en drankjes.

Nieuwe (beginnende) bridgers zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden bij de wedstrijdleider, Sjoerd v.d. Werf (sjoerd@bcdeschelft.nl; 06-19387127) of bij de clubsecretaris, Thea ter Heide-Vrolijk, (terheide-vrolijk@ziggo.nl ; 06 10834531). Ook biedt BC de Schelft de gelegenheid om op iedere clubavond 'vrij' in te lopen (kosten 6 euro per paar).

Hiervoor graag aanmelden bbij de wedstrijdleider (tot 18.30 uur).

Op de foto:

Ondertekening van het huurcontract tussen Puyckendam en BC de Schelft door (foto THV)

Uit de krant