| Foto: pr.
| Foto: pr. Foto: pr.

Big Challenge op Leeuwenhorst: Hoogste score van Nederland

Algemeen

Regio • In totaal 29 basisschoolleerlingen uit de regio hebben op maandag 11 juni het certificaat ontvangen van The Big Challenge op het Teylingen College Leeuwenhorst.

Op 29 maart dit jaar hebben 29 leerlingen van verschillende basisscholen in de regio meegedaan aan 'The Big Challenge' op College Leeuwenhorst. Deze online competitie is ontworpen voor de middelbare scholieren die Cambridge Engels leren en wordt georganiseerd door onder andere The British Council die de Cambridge toetsen afneemt.
 

Engelse masterclass

De Challenge was een vervolg op de Engelse masterclasses die groep 8 leerlingen voor de kerstvakantie waren begonnen en gaf hen de kans om op speelse wijze kennis te maken met de Engelse taal. De prestaties van de 29 leerlingen waren buitengewoon knap. Noemenswaardig waren de resultaten van Luuk, die als eerste eindigde van alle Nederlandse deelnemers. En Elijah, die als tweede eindigde, beiden op niveau één.

Zonnetje

Op maandag 11 juni zijn alle leerlingen in het zonnetje gezet vanwege hun prestaties en ontvingen zij hun certificaten en prijzen. Het was een feestelijke gelegenheid waar zowel leerlingen als de school met trots op terugkijken.

Uit de krant