Afbeelding

Feest met je hart bij Van der Geest

Activiteiten

Stichting met je Hart Noordwijkerhout organiseert een groots muziekfeest gesponsord door onder andere Fonds 1818.

Dit feest staat gepland op zaterdag 9 juni van 14.00 tot 17.30 uur bij café Van der Geest in de Zeestraat en is speciaal bestemd voor Noordwijkerhoutse senioren van 65 en ouder.

Natuurlijk mag er altijd iemand mee die jonger is. Er treden veel artiesten op zoals. Groepen, koren en zangers/zangeressen: Revoice, Jens Heemkerk, Anita & Martijn, Carin Meiland, De Koetillers en Shantykoor Bollenhart. Kaarten kosten 5 euro (inclusief twee consumpties) en zijn te koop via de VVV in de Dorpsstraat en aan de deur.

Er is rekening gehouden met de komst van rollators en rolstoelen en in het café zijn voldoende zitplaatsen.

Tussen de muziekoptredens door zijn er voldoende pauzes om even bij te kletsen en ook met de geluidsvolume tijdens de optredens wordt rekening gehouden met het publiek. Meer info via Sabine Fasting, zij is coördinator Stichting met je Hart Noordwijkerhout: 06-11836149.

Deze stichting organiseert ontmoetingen voor de kwetsbare ouderen in Noordwijkerhout.

Fasting: "We bestaan nu ruim anderhalf jaar en groeien hard. We zijn met ruim 35 vrijwilligers en een kernteam bestaande uit vijf dames. Al onze gasten, ondertussen ruim 90, worden altijd opgehaald en weer thuis gebracht.

Persoonlijke aandacht en terugkerende ontmoetingen zijn voor ons erg belangrijk. Zo leren de mensen ons en elkaar goed kennen.

Zo zitten we onder meer om de week bij Munnekeweij en organiseren we maandelijks een stamtafel ontmoeting.

Verder worden er vele lunches, diners, bingomiddagen en muziekmiddagen georganiseerd.

Maar ook gaan we naar Keukenhof, varen op de Kagerplassen en houden we workshops met planten en bloemen."

Uit de krant