Afbeelding

VVSB heeft complete off-day tegen FC Lienden

Algemeen Sport

In de tweede wedstrijd dit paasweekeinde is VVSB thuis hard onderuit gegaan tegen FC Lienden. De ploeg van Wilfred van Leeuwen zakte door de ondergrens heen en verloor met 0-5. Danny van den Meiracker was de grote man bij de Liendenaren met drie doelpunten, Mohammed Bendadi en Abderrahim Loukili scoorden beide eenmaal.

Door Stefan van den Burg

Ter vergelijking met de wedstrijd tegen AFC van afgelopen zaterdag stonden Bas Ruigrok en Tomas Tavilla in de startopstelling van VVSB. Dit ging ten koste van Vladimir Jozic en Guido Pauw. Het was al snel duidelijk dat FC Lienden met een missie naar Noordwijkerhout was afgereisd.

De missie om op 'De Boekhorst' minimaal één punt, maar liever drie punten mee te nemen kwam al snel tot uiting.

Een corner van Mohammed Bendadi ging langs alles en iedereen heen en dwarrelde zo het doel van VVSB in.

Genadeklap

Niet veel later was er opnieuw een scrimmage voor het doel van Ruben Valk, het schot wat hier uit voort kwam was echter een simpele prooi voor de doelman. VVSB was niet bij de les en dit resulteerde na een half uur in de 0-2. Opnieuw draaide Bendadi de corner in, nu kopte Danny van den Meiracker bij de eerste paal binnen.

Ook in de tweede helft liep het bij VVSB niet. Ballen over een paar meter kwamen niet aan en dit maakte voetballen vrij moeilijk. In de 62e minuut deelde FC Lienden de genadeklap uit. Het was opnieuw Van den Meiracker die doel trof.

In de slotfase trok VVSB nog wel ten aanval, maar verder dan schoten van invaller Stefan Immerzeel en Maikey Parami kwam het niet. Aan de andere kant liep de score nog verder op.

Vlak voor tijd pikte ook Abderrahim Loukili zijn doelpuntje mee en scoorde Van den Meiracker zijn derde van de middag.

Scoreverloop en opstelling

VVSB – FC Lienden 0-5: 3. Bendadi 0-1, 33. Van den Meiracker 0-2, 62. Van den Meiracker 0-3, 88. Loukili 0-4, 90. Van den Meiracker 0-5.

VVSB: Valk, Fecunda, Van der Slot (70. Immerzeel), Kraaijvanger, Vijlbrief (63. Bolck), Ruigrok, Van Niel, De Rijk, Parami, Tavilla (46. Pauw), Bekooij.