Expositie bij NoVaTo | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: Sylvia Steenbakkers

Expositie bij NoVaTo

  Activiteiten

Gedurende de maand november exposeert de van oorsprong Noordwijkerhoutse kunstenaar Hendrik Jan van den Hoonaard een deel van zijn schilderijen bij de stichting Noordwijkerhout van Toen (NoVaTo).

Van den Hoonaard tekent en schildert al vanaf zijn vroegste jeugd. Op zijn 16de ging hij naar de Haarlemse tekenacademie en vervolgens nam hij les op de Leidse tekenschool. Hoewel hij tekenonderwijs heeft gevolgd, beschouwt hij zichzelf als autodidact.

Het schilderen met olieverven, acrylaat en de aquareltechniek heeft hij zelf ontwikkeld en toegepast. Recentelijk werkt hij aan aangezichten van zijn woonplaats Noordwijk aan Zee. De expositie is te bezoeken op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 16.00 uur bij NoVaTo aan de Zeestraat 3A. Behalve bewonderen is het ook mogelijk om werk aan te schaffen. De toegang voor sympathisanten is gratis.

Overige bezoekers betalen 2 euro per persoon (vanaf 12 jaar). Meer informatie over NoVaTo: www.noordwijkerhoutvantoen.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>