Alle 'nieuwe'prinsenparen presenteren zich. |
Alle 'nieuwe'prinsenparen presenteren zich. | Foto: Marc van der Molen

‘Zullen we het nog een keertje overdoen’

Algemeen carnaval

Groot feest tijdens De Elfde van de Elfde (vorige week vrijdag) in de Tijdelijke Schelft én bij Café Van der Geest afgelopen zondag.

De Kaninefaaten hadden flink uitgepakt met optredens van onder meer OG3NE en feestband Grazy House Collective. En dat mocht ook wel na twee jaar! Prins Heen-en-Weer, Prinses Ciclista, Prins Jubel en Prinses Emerald zongen uit volle borst “Zullen we het nog een keertje overdoen” en natuurlijk gebeurt dat! Want dit carnavalsseizoen wordt opnieuw voorgegaan door Prins Heen-en-Weer en Prinses Ciclista. Ook de Jeugdraad gaat door met ge Prins Jubel en Prinses Emerald. Zij hebben vorig jaar al een beetje warm kunnen draaien dus dit jaar gaan zij er zeker een fantastisch carnaval van maken. Om 23.11 uur hebben de prinsenparen samen met de prinsenparen van alle gastverenigingen geproost op het nieuwe carnavalsseizoen.

Ook De Keiebijters doen het nog een keertjes over: zij presenteerden zondag in een vol en gezellig Café Van der Geest opnieuw Prins Chapeau en Prinses Ciconia og een jaar de Keiebijters. Samen met het alle prinsenparen die op bezoek waren waaronder het prinsenpaar en jeugdpaar van de Kaninefaaten, Duinknijnen, Noortukkers gingen zij op de foto. 

Binnenkort staat het programma op de websites en socials van de verschillende verenigingen. 

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant