Voorkomen is beter dan genezen! | Foto: PR.
Voorkomen is beter dan genezen! | Foto: PR.

Doe de Gratis GeZZond Check met Marente

Algemeen

Gezondheid is kostbaar, maar hoe gezond bent u eigenlijk? Om hier inzicht in te krijgen organiseert Marente in samenwerking met Zorg en Zekerheid de GeZZond Check. Deze Check is één maal per twee jaar gratis wanneer u bij Zorg en Zekerheid aanvullend verzekerd bent (met uitzondering van AV Gemak, AZVZ en AV-GeZZin Compact). Dit is de kans om in 45 minuten een betrouwbaar beeld te krijgen van uw gezondheid.

Tijdens deze GeZZond Check wordt cholesterol, bloedsuikergehalte en bloeddruk gemeten. Ook het zuurstofgehalte, lengte en gewicht (BMI) worden gecheckt. De testen worden uitgevoerd door een gediplomeerd verpleegkundige. Deelnemers krijgen daarnaast een vragenformulier over de eigen gezondheid en die van de familie. Op basis van de resultaten ontvang deelnemers direct een vrijblijvend en persoonlijk advies. Natuurlijk wordt de privacy hierbij volkomen gewaarborgd. De GeZZond Check kan eventuele gezondheidsrisico’s aan het licht brengen. Voorkomen is immers beter dan genezen! De GeZZond Check wordt afgenomen in een hygiënische en veilige ruimte. Er wordt gewerkt volgens maatregelen van het RIVM. Wanneer fysiek contact onvermijdelijk is wordt gebruik gemaakt van beschermingsmiddelen. 

Meer info: bel op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur (vrijdag tot 12.00 uur) met de afdeling Ledenservice via 071 - 409 32 23 of mail naar: ledenservice@marente.nl. Meer info: www.marente.nl/check.

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant