Met Beuk varen op de Vecht
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: Heerlijk varen op de Vecht.

Met Beuk varen op de Vecht

Het is heerlijk weer en er zijn nog een paar plaatsen in één van de touringcars van Touringcarbedrijf Beuk op donderdag 30 juli. Dus wie nog zin heeft in een 'uitje' kan zich per direct aanmelden. De Lezersaanbieding komt voor de hele dag op € 59,50.

Rondrit en dorpjes
Eropuit met uw krant! Ontdek het prachtige Gooi , de “tuin van Amsterdam”. Verscholen in het groen maakt u tijdens deze rondrit kennis met idyllische plaatsen als Lage Vuursche en het villadorp Blaricum. In Laren, geliefd bij artiesten en coryfeeën uit de omroepwereld, kunt u de benen strekken op de Brink of een terrasje pikken. En een beetje wegdromen en ervaren waarom de plaats zo geliefd was bij kunstenaars Mauve, Mondriaan en de schilders van de Larense School.

Boottocht
Voor die tijd maakt u een boottocht van ruim drie uur op, misschien wel de mooiste rivier van Nederland, de Vecht. Tientallen 17en 18e-eeuwse buitenplaatsen spiegelen zich in het water en herinneren aan onze Gouden Eeuw. Toen al was de Vecht een geliefde plek om te verblijven. Schatrijke Amsterdamse kooplieden bouwden hier hun zomerhuizen om de drukke stad te ontvluchten. Want hier is het puur genieten van de unieke combinatie van historie, cultuur en het gevarieerde landschap.

Lekkernijen
Tijdens de boottocht geniet u van koffie met een petit four, lunch met een kopje soep en diverse soorten brood met beleg. U reist vorstelijk met een luxe touringcar van Koninklijke Beuk. Een professionele chauffeur zorgt voor uw veilige heen- en terugreis. Twijfel niet en ga fijn met ons op stap!

Programma
08.30 uur: vertrek vanaf diverse opstapplaatsen*

10.00 uur: aankomst in Maarssen

10.15 uur: inschepen voor de boottocht met lunch

13.15 uur: rondrit door het Gooi met uurtje vrije pauze in Laren

15.30 uur: vertrek naar huis

17.00 uur: verwachte aankomst retour*

RIVM richtlijnen
Deze reis wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van het RIVM. In de touringcar is een mondkapje verplicht. Alle reizigers geven een gezondheidsverklaring af. Het programma is zoveel mogelijk buiten. In de bus is handgel aanwezig en zijn mondkapjes verkrijgbaar. De boot is ingericht op 1,5 meter afstand waardoor er aan boord geen mondkapjes gedragen hoeven te worden.

Opstapplaatsen

Noordwijkerhout, Brink
Noordwijk, Koninklijke Beuk, Van Berckelweg, gratis parkeren
Noordwijk, bushalte van de Mortelstraat (richting Leiden)
Voorhout, Herenstraat bij Rabobank
Katwijk, bushalte Duinoord, Zeeweg (richting Leiden/Den Haag)
Sassenheim, Parklaan, bushalte Brandweer
Leiden, Transferium A44, MacDonalds, parkeerterrein
Lisse, Bondstraat, parkeerplaats
Meer informatie: 071-3656517.

Lezersreizen zijn te boeken via https://www.beuk.eu/arrangementen/lezersreizen

* genoemde tijden zijn indicatief en afhankelijk van uw opstapplaats

De volgende reizen zijn:12, 18, 21 en 27 augustus.

Meer berichten