Doe mee met de Harp | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl

Doe mee met de Harp

  Verenigingen

De Harpe Davids is een mooie en gezellige muziekvereniging waarvoor veel mensen actief zijn. Leuke concerten die georganiseerd worden, zoals de Maestro concertreeks, het kermisconcert, de donateursconcerten en de jaarlijkse Kerstsamenzang.

Daarnaast is een aantal leden zeer nauw betrokken bij de jeugd, hun muziekopleiding en het leerlingenorkest en heeft de vereniging een actieve groep leden die veel voor de (jeugd)leden organiseert. Maar al die activiteiten kosten geld. En ook al ontvangt de organisatie contributie en subsidie en proberen ze op allerlei manieren de kas te vullen: zonder donateurs is dat haast niet mogelijk.

Daarom willen zij zich sterk voor maken om het donateursaantal te doen stijgen op de thermometer en zullen inwoners van de gemeente actief worden benaderd. Op www.harpedavidsnwh.nl is aanmelding als mogelijk.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>