Gerard van der Voort beste biljarter | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: Arie van den Burg

Gerard van der Voort beste biljarter

  Sport

Biljartvereniging Puyckendam kijkt terug op een zeer geslaagd Nico Duivenvoorden-toernooi.

Door 21 biljarters werd vorige week gestreden om deze felbegeerde titel. Het is het officieuze kampioenschap van de club. De eerste dag had acht winnaars die door mochten naar de volgende ronde: Joop Broekhof, Leo Broekhof, Piet Broekhof, Hans van Mullekom, Leo de Groot, Dick Kortekaas, Leo Koelewijn en Gerard van der Voort.

Deze ronde werd een dag later gespeeld. De volgende loting kwam er uit: Leo Broekhof tegen Koelewijn en Broekhof won deze pot. Kortekaas won van De Groot en Van Mullekom wist niet te winnen van Van der Voort, die magistraal speelde.

Als laatste wist Joop Broekhof zijn partij te winnen van Piet Broekhof. In de halve finales versloeg Kortekaas Leo Broekhof en Van der Voort, Joop Broekhof. Leo won de strijd om de derde en vierde plek en in de grote finale won Van der Voort, waarin laatstgenoemde 102 caramboles moest maken. De organisatoren, Hans van Mullekom en Arie van den Burg kijken terug op een zeer succesvol toernooi dat alweer voor de 22ste keer werd gespeeld.

(Tekst en foto met dank aan Arie van den Burg)

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>