Langeveld wint wedstrijd Noordwijk onder barre omstandigheden | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:

Langeveld wint wedstrijd Noordwijk onder barre omstandigheden

  Sport

Waar de meeste mensen zondag 27 januari besloten om binnen te blijven stonden er in Noordwijk bijna 600 man aan de start voor een race over het strand naar Zandvoort.

Een erg sterk deelnemersveld ging de strijd met de elementen aan tijdens De Flexwinkel MTB Beachrace. Heel veel wind en regen maakte de race loodzwaar. De race loopt van Noordwijk naar Zandvoort, waar de renners om het Circuit Zandvoort rijden, om vervolgens weer terug te rijden over het strand naar Noordwijk.

Uiteindelijke schreef Langeveld de wedstrijd op zijn naam voor Jordy buskermolen (2de) en Ivar Slik (3de). Bij de dames wist Pauliena Rooijakkers in de slot fase weg te rijden bij Tessa Neefjes. Susan Visscher eindigde als derde.

Wethouder Sjaak van den Berg reikte op een natte boulevard de prijzen uit.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>