Astrid Warmerdam begint eigen partij | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Astrid Warmerdam
Astrid Warmerdam (Foto: FRANS VAN STEIJN)

Astrid Warmerdam begint eigen partij

  Politiek

Astrid Warmerdam (PUUR) heeft besloten om uit de partij te stappen. In een persbericht laat ze weten: "Ik besloten mijn lidmaatschap van de partij en fractie van PUUR op te zeggen. Maandag 11 augustus heb ik dit formeel aan de fractie en het bestuur gemeld."

"Deze beslissing viel mij zwaar want ik draag de politieke partij Puur en haar standpunten nog steeds een warm hart toe en ik zal de mooie en waardevolle contacten met de mensen van Puur zeker missen.

Toen ik voor de verkiezingen eind 2018 de overstap naar PUUR maakte ging ik voor een mooie samenwerking bij een kleurrijke positieve partij.

Helaas bleek al snel na de verkiezingen dat de samenwerking binnen de fractie zeer stroef verliep en ik daarom niet voldoende mijn standpunten ten behoeven van de hele nieuwe gemeente naar voren kon brengen. Diverse initiatieven mijnerzijds, maar ook vanuit het bestuur om hier een oplossing voor te vinden strandden.

Ik ben er nog steeds van overtuigd dat een lokale politieke partij met een positieve insteek voor de gehele gemeente Noordwijk zeer gewenst is. We hebben niet voor niets in Noordwijkerhout en Noordwijk bewust voor een fusie tussen beide gemeentes gekozen.

Ik wil mij dan ook 100 procent blijven inzetten om de belofte aan de kiezer waar te maken. En daarom richt ik nu een nieuwe partij op waarin wel de belangen van de vier kernen van onze gemeente op een positieve, constructieve en vooral ook gelijkwaardige wijze worden behartigd. Ik ga op zoek naar mensen die dit concept ook aanspreekt en zal hier de komende tijd verder aan te bouwen met als doel een succes maken van onze mooie nieuwe gemeente Noordwijk."

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>