Op het bankie met… | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:
Een bakkie met...

Op het bankie met…

  Human Interest

Bij de VVV werken veel vrijwilligers die naast toeristen/bezoekers ook de lokale inwoners van Noordwijkerhout graag van informatie voorzien over wat er in en om Noordwijkerhout te doen is. In deze rubriek nemen bezoekers plaats op 'het bankie' en beantwoorden een aantal vragen.

Deze week: Niels Bouwmeester

Waarom ben je hier?

Als solist ben ik verbonden aan de Noordwijkse Stichting 'Kunstklank', waarbinnen een grote groep mensen hard aan het repeteren is voor de concertenreeks van 'Hear my voice', die opgevoerd wordt in de kerk van het heropende landgoed 'Sancta Maria'!

Wat doe je in het dagelijks leven?

Helaas woon ik in mijn dagelijkse leven niet meer in Noordwijkerhout in verband met mijn studie. Ik studeer Muziektheater aan het conservatorium in Tilburg en woon daar dus ook. Daar zit ik alweer in mijn derde jaar. Ik moet nog één jaar hard studeren en dan mag ik eindelijk het (musical)werkveld in. Dit maakt voor mij mijn deelname aan 'Hear my voice' zo leuk en bijzonder. Ik ben weer even lekker thuis in Noordwijkerhout bij mijn familie én professioneel bezig met mijn vak. Zingen met een groot orkest, een prachtig koor en bekende solisten is voor mij iets magisch.

Ben je een echte Noordwijkerhouter?

Ja. Maar als een echte Noordwijkerhouter inhoudt dat je voorop loopt bij de carnaval dan is het antwoord nee, haha. Helaas zijn ze in Tilburg ook verzot op de carnaval dus vluchten naar het Zuiden zit er voor mij ook niet in. Ondanks dat voel ik mij wel echt een Noordwijkerhouter. Als ik bijvoorbeeld lang op vakantie ben geweest ben ik altijd weer erg blij als ik het witte kerkje kan zien.

Wat is hier allemaal zo leuk?

Ik vind het leuk om te zien dat er zoveel georganiseerd wordt in Noordwijkerhout. Zo had je laatst de Maestro-wedstrijden met de Harpe Davids georganiseerd door mijn lieve nicht Marit Hogervorst. En elke zomer het bekende Loungefest bij het Comomeer.

Met wie zou je een bakkie willen doen?

Als ik mag dromen zou ik zeggen: Simone Kleinsma. Ik bewonder haar ontzettend om haar vakmanschap. Mijn droom is om later een (musical-)zanger/acteur te worden. Ik zou haar vooral om tips willen vragen maar ook lekker met haar willen kletsen zoals wij dat nu doen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>