Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: Marcel Verheggen
Politiek

Selectie D66 is klaar voor de verkiezingen

Tijdens de afgelopen raadsperiode heeft de Noordwijkse afdeling van D66 een hoop nieuwe leden mogen verwelkomen. Dit heeft geresulteerd in een kieslijst van dertig kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen, die onlangs is vastgesteld door de leden.

Deze lijst zal tijdens de verkiezingscampagne vertegenwoordigd worden door een kernploeg van zes kandidaten met veel expertise op diverse gebieden.

Oscar Kramer is de nieuwe lijsttrekker van D66. Oscar is een geboren en getogen Noordwijker en studeerde geschiedenis en bestuurswetenschappen. Veel Noordwijkers zullen hem herkennen van het strand waar hij al zijn hele leven actief is voor de Noordwijkse Reddingsbrigade.

De rest van de kernploeg bestaat uit Karel van Herwaarden (2), Evelien de Jong (3), Carina Drijver (4), Riem Abdel Wahed (5) en het huidige raadslid Dick Gutlich (6).

Deze enthousiaste kandidaten staan samen voor een hoop kennis en ideeën en gaan graag met de inwoners van Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk in gesprek. Binnenkort zal D66 Noordwijk de gehele kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma presenteren.

Meer berichten