Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto: Archief
Cultuur

ODI vooralsnog weer op de planken in de Duinpan

Het is nog spannend of de coronaregels worden aangescherpt, maar zoals het er nu naar uitziet kan toneelvereniging ODI na 23 maanden weer een toneelstuk opvoeren. Twee eenakters eigenlijk, dus twee kortere stukken met een pauze ertussen. Het is nu al mogelijk om kaarten te reserveren voor de voorstellingen van 10, 11 en 12 december. De twee eenakters worden opgevoerd in De Duinpan in de Zilk en de regie is in goede handen bij Peter van den Berg.

Het eerste stuk heet: Oscar en zijn moeder. De succesvolle Oscar had liever wees willen zijn, maar zit met zijn moeder opgescheept. Er zit dus maar één ding op: hij moet haar de deur uit zetten. Een zoon en een moeder in een benauwd gevecht om liefde. Na de pauze volgt het stuk: Deep scrub. De komische eenakter Deep Scrub speelt zich af in een beautyfarm waar twee vrouwen zich laten verwennen. Maar als dan een oude bekende opduikt, wordt de sfeer steeds grimmiger.

De voortellingen op vrijdag 10 en zaterdag 11 december beginnen beiden om 20.00 uur en er is een extra voorstelling op zondag 12 december om 14.00 uur: allemaal in De Duinpan in De Zilk. De zaal is een half uur eerder open en de geldende coronamaatregelen zijn van kracht. Dat betekent dat binnenkomst de corona QR-code wordt gecontroleerd. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Suzanne’s Feestshop, M-Kappers in De Zilk en Drogisterij Letschert in Hillegom voor 10 euro. Online reserveren via: www.toneelverenigingodi.nl of bel 0252 372978. Donateurs krijgen een gratis kaartje voor de nieuwe voorstelling in het voorjaar.

Meer berichten