Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:
Sport

Sportcafé Noordwijk van start

Helaas ligt de sport in Noordwijk zo goed als stil. Verenigingen hebben het zwaar en leden willen niets liever dan weer het veld in om hun geliefde sport te beoefenen. Dit geldt ook voor de Noordwijkse sportverkiezingen. Uiteraard zijn er sportprestaties geleverd, maar kunnen wij voor dit jaar geen Sportverkiezingen organiseren of mooie prijzen uitreiken. Om deze reden organiseert Sportbedrijf Noordwijk dit jaar onder de van vlag van Sportverkiezingen Noordwijk Het Sportcafé! Een online tv-platform met uitzendingen vol sport, muziek, een tintje politiek en vooral heel veel gezelligheid!

De gasten bestaan uit een gemêleerde groep vertegenwoordigers van sportverenigingen uit de gemeente Noordwijk. Wat we allemaal voor jullie in petto hebben zullen we de komende weken bekend maken.Het liefst zouden wij elke sportvereniging uit Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk aan het woord laten, maar vanwege beperkte zendtijd is dit niet haalbaar.Mocht je als sporter of als lid van jouw sportvereniging een mooi verhaal hebben over de sport in dit pittige jaar en wil je deze met iedereen delen laat het ons dan weten. 

Sportcafé Noordwijk zorgt voor een mooi platform op de social mediakanalen en www.sportverkiezingennoordwijk.nl. De uitzending op de website en de Facebookpagina van Sportverkiezingen Noordwijk gaat live op donderdag 15 april om 19.00 uur en donderdag 27 mei om 19.00 uur,

Meer berichten