Afbeelding
Foto: Martijn van de Griendt

Gezocht: jongeren met een mening

Algemeen Kort nieuws

Er zijn heel veel organisaties die het lastig vinden om jongeren te bereiken. Misschien herken je dat ook wel dat organisaties compleet de plank misslaan en jou totaal niet aanspreken?

Wil jij meedenken hoe organisaties jou, als jongere, beter kunnen begeleiden? Wil jij meedenken over hoe de communicatie beter kan worden afgestemd op jou? En wil jij je in zetten voor een goed project?

Wat levert het op? Interessante trainingen; een extra titel op je CV; uitbreiding van het lokale netwerk (handig voor een bijbaan of stage!)

Welzijnskwartier is op zoek naar vijf jongeren tussen de 14 en 27 jaar die een mening willen geven, leergierig zijn en willen meedenken. Je hoeft geen ervaring te hebben. Jongeren kunnen zich opgeven via projectleider MDT Peggy - www.welzijnskwartier.nl/mdt

MDT staat voor Maatschappelijke Diensttijd waarbij jongeren in hun talent investeren, mensen ontmoeten en iets goeds doen. In februari zijn de eerste groepen in Katwijk en Lisse gestart. In september start de volgende rond voor: Katwijk, Hillegom, Teylingen en Noordwijk. Simultaan aan het programma is de Raad van Advies. Je hoeft niet deel te nemen aan MDT om in de Raad van Advies te gaan.

Uit de krant