Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
<p>Symbolisch tilt de wethouder de eerst steen op zijn plek. | Foto: gemeente Noordwijk</p>

Symbolisch tilt de wethouder de eerst steen op zijn plek. | Foto: gemeente Noordwijk

(Foto: )

Sjaak van den Berg legt eerste steen Boekhorst

Noordwijkerhout • Wethouder Sjaak van den Berg legde  5 oktober symbolisch de eerste steen van het nieuwe clubgebouw op Sportpark De Boekhorst. Hij deed dat samen met de voorzitter van VVSB, Arjan Broekhof, en de voorzitter van Northa, Joke Brouwer. Het clubgebouw kan al in het sportseizoen 2021-2022 worden gebruikt.

De bouw van een multifunctioneel clubgebouw vindt plaats in opdracht van de gemeente Noordwijk. De bouw maakt onderdeel uit van de totale renovatie van Sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout. Het nieuwe multifunctionele clubgebouw biedt straks ruimte aan voetbalvereniging VVSB, handbalvereniging Northa, een buitenschoolse opvang (BSO) en een praktijk voor fysiotherapie.

Na vele voorbereidende werkzaamheden zijn de bouwwerkzaamheden inmiddels in volle gang. De planning is erop gericht om eind mei 2021 het clubgebouw casco op te leveren. De verenigingen zorgen zelf voor de afwerking van de binnenkant van het clubgebouw. Het clubgebouw kan dan al in het sportseizoen 2021-2022 worden gebruikt.

Het multifunctionele clubgebouw is ontworpen door Van Egmond Architecten uit Noordwijk. De bouw van het gebouw wordt gerealiseerd door Barten Groep uit Houten. De warmte-installaties worden geplaatst door Warmerdam Installatietechniek uit Noordwijkerhout en de elektrotechnische  installaties door BRI Groep ook uit Noordwijkerhout.

Meer berichten