Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:
Sport

TV Jonkers viert heropening drie extra tennisbanen

Sinds de heropening van het Tennispark Jonkers in 2019 zijn er weer grote stappen gemaakt in het herstel van de oude glorie van het park. 

Het was nog even spannend of het jaarlijkse Badgasten Toernooi dit jaar mocht plaatsvinden in verband met de gebeurtenissen rondom corona. Na het groene licht hiervoor vanuit de overheid en de KNLTB is er direct hard gewerkt aan verdere restauratie. 

Met trots kan de vereniging nu de heropening van de banen 7 t/m 9 en de oefenmuur aankondigen. Dat de ontwikkelingen zo snel zouden gaan, had niemand kunnen bedenken bij het maken van de eerste plannen, begin 2019. Het aantal leden is inmiddels fors uitgebreid. Zelfs tijdens de sluiting van het park tijdens de Corona periode groeide het aantal aanmeldingen gestaag. Ondanks de korte voorbereidingstijd is een groep enthousiaste vrijwilligers volop bezig om het Badgasten Toernooi 2020 te organiseren. 

Na de succesvolle eerste aflevering vorig jaar heeft iedereen er weer heel veel zin in. De KNLTB publiceerde onlangs het bericht dat de tennissport sinds lange tijd weer in de lift zit, ook dit is op het park duidelijk te merken. Sportiviteit en gezelligheid staan voorop. Om iedereen de gelegenheid te geven eens vrijblijvend te komen kennismaken, organiseert de vereniging diverse activiteiten, terug te vinden op de site.

Meer berichten