Afbeelding
Foto: pr

Bloom krijgt 2000 euro

Algemeen

gift ♦ Jolanda Geerlings overhandigde vorige week namens de Rabobank Bollenstreek een cheque van 2.000 euro aan Popkoor Bloom. Frank Helsloot nam de cheque graag aan en verklaarde dat dit Bloom heel erg op weg helpt bij de organisatie van Korenslag 2018.

De Rabobank-Bollenstreek is een coöperatie van leden. De leden bepalen aan welke activiteiten een bijdrage uit het coöperatiefonds wordt gegeven. Het zijn dus de leden uit de Bollenstreek die Korenslag een warm hart toedragen en de bijdrage beschikbaar hebben gesteld. Zij doen dat omdat Korenslag een regionale activiteit is, waaraan veel mensen plezier beleven.

Popkoor Bloom is de organisator van Korenslag op 6 oktober 2018 in de Schelft. De grote sporthal wordt omgebouwd tot een theater waar 10 koren op zullen treden voor een zaal van 900 toeschouwers. De leden van Popkoor Bloom verrichten veel werk zelf, maar hebben ook hulp ingeroepen van professionals voor licht, geluid en zaalinrichting.

De kosten daarvan worden gedragen door Bloom zelf, bijgestaan door sponsors en de verkoop van toegangskaarten. Met deze grote bijdrage uit het Rabobank-Coöperatiefonds is Korenslag 2018 financieel mogelijk geworden.

Uit de krant