Monique Verdegaal, voorzitter van de NOV, krijgt het eerste exemplaar van 'Voel je thuis in Noordwijkerhout'. | Foto: pr.
Monique Verdegaal, voorzitter van de NOV, krijgt het eerste exemplaar van 'Voel je thuis in Noordwijkerhout'. | Foto: pr. Foto: pr.

Voel je thuis in Noordwijkerhout

Algemeen

Het eerste exemplaar 'Voel je thuis in Noordwijkerhout 2018' werd op vrijdag 16 maart aangeboden aan Monique Verdegaal, eigenaresse van Het Wapen van Noordwijkerhout en voorzitter van de NOV Noordwijkerhoutse ondernemers vereniging.

Het boertje en boerinnetje, mascottes van VVV Noordwijkerhout en de Bloemenstreek (Dutch Farmer Boy en The Dutch Farmer girl) kwamen helemaal in klederdracht op deze feestelijke uitreiking af. Verdegaal was dan ook zichtbaar blij en ogenschijnlijk verrast omdat de uitstraling helemaal afgestemd is op de communicatie van de NOV.

Ons-kent-ons-gevoel

Het activiteitenboekje werd uitgereikt en alle genodigden konden op de foto met deze aaibare boer en boerin. Cilene Vriend, de vestigingsmanager van VVV Noordwijkerhout, bedankte alle aanwezigen hartelijk voor de medewerking en in het bijzonder natuurlijk haar team van vrijwilligers die geheel kosteloos hebben meegewerkt aan het maken van het boekje.

Vriend: "Het 'ons-kent-ons-gevoel' kwam sterk naar voren, omdat alle deelnemers, participanten en adverteerder bij de voornaam werden aangesproken. En voor wie iemand nog niet kende, werd deze nog even aan de anderen voorgesteld."

De VVV-manager vertelde over het heerlijke Noordwijkerhout, altijd gezellig en een centraal punt voor fietsers en wandelaars in de omgeving. Met het hele jaar door volop activiteiten.

Kleurrijk

Juist nu het seizoen is gestart en de eerste bloemenvelden prachtig beginnen te bloeien is de editie 2018 van het kleurrijke, informatieve boekje een feit. Het boekje heeft een handige index en een uitgebreide agenda tot en met december 2018.

Het is daarom een prachtig bewaar exemplaar voor alle (potentiële) bezoekers en natuurlijk ook de inwoners. In het Nederlands, Engels, Duits en Frans wordt de praktische informatie weergegeven en wordt verteld waarom Noordwijkerhout de moeite waard is om te bezoeken.

Het boekje is vanaf nu gratis verkrijgbaar bij de VVV vestiging aan de Dorpsstraat 8. Voor meer informatie, kijk op www.vvvnoordwijkerhout.nl. Of kom naar de VVV, geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, in april ook open op zondag van 10.00 tot 14.00 uur. Telefonisch bereikbaar via 0252 372096.

Bloemenradar

Kijk voor het meest actuele overzicht van alle bloeiende bloemenvelden rondom Noordwijkerhout, kijk op www.bloemenradar.nl, www.flowerradar.com of www.blumenradar.de. Daar staan de dagelijkse updates over onze velden, inclusief foto´s.

Uit de krant