Mohamed el Osrouti. Foto: OrangePictures/Toon Dompeling
Mohamed el Osrouti. Foto: OrangePictures/Toon Dompeling Foto: op

VVSB wint eerste wedstrijd van 2018 van GVVV

Sport

voetbal ♦ VVSB heeft de eerste officiële wedstrijd van 2018 winnend afgesloten. GVVV was weliswaar de ploeg met het meeste balbezit, maar kon in de kansen die zij kregen geen vuist maken tegen de uitmuntend spelende doelman Ruben Valk. VVSB had beduidend minder kansen, maar had zij achteraf gezien ook niet nodig. In de spaarzame mogelijkheden die de thuisploeg kreeg wist het twee keer te scoren. Tommy Bekooij en Mo el Osrouti zorgde voor de 2-0 overwinning van VVSB.

Door Stefan van den Burg

Doelman Ruben Valk was de grote sta-in-de-weg voor 'de Blauwen'. In de eerste helft voorkwam hij met een katachtige redding dat het puntertje van Danny de Leeuw de openingstreffer werd. Ook het rollertje van Simon Brouwer was een prooi voor de doelman van VVSB. In de tweede helft bleef Valk opnieuw op de been tot grote frustraties van trainer Niek Oosterlee. Met kunst- en vliegwerk bleef de doelman overeind en ook verdediger Sven Verlaan moest voor opruiming zorgen na de kans van opnieuw Brouwer. De al oude voetbalwet werd ook deze avond weer uit de kast gehaald. Mo el Osrouti snelde langs zijn directe tegenstander Taoufik Adnane, gaf de bal voor op Bekooij die doelman Jansen kansloos liet. De tweede treffer van VVSB liet niet lang op zich wachten. El Osrouti werd op een mooie wijze diep gestuurd en schoot koelbloedig de bevrijdende 2-0 binnen.