Afbeelding

Op het bankie met…

Human Interest Op het bankie met...

vvv n Bij de VVV werken veel vrijwilligers die naast toeristen/bezoekers ook de lokale inwoners van Noordwijkerhout graag van informatie voorzien over wat er in en om Noordwijkerhout te doen is.

Deze week zitten op het bankie (vlnr): Angela van der Togt, Elles van den Berg, Marco van Maris, hondje Buddha, Willem-Jan van der Sleet en Ellen Bader.

Waarom zitten jullie op het bankie?

Wij zijn de jubileumcommissie van popkoor Bloom. Ons koor bestaat tien jaar. Dit vieren wij op vrijdag 3 en zaterdag 4 november met twee spetterende jubileumconcerten in de Witte Kerk. Een mooiere plek om ons Jubileum aan te kondigen, dan op het VVV-bankje tegenover de Witte kerk is er dan ook niet.

Wat doen jullie in het dagelijks leven?

Wij als jubileumcommissie regelen alles voor het concert, van locatie tot podium van aankleding tot entreekaart. Het koor werkt al maanden hard aan het instuderen van nieuwe liedjes en het ophalen van oude Bloom klassiekers. Dit alles om het publiek begin november een mooie avond aan te bieden.

Wat kan er nog leuker aan Noordwijkerhout?

Nog leuker…..? Noordwijkerhout is prima! Er wonen gezellige mensen, er zijn volop activiteiten, kortom een leuk dorp. Maar…. Wat het nog leuker zou maken? Meer zingende mannen. We zoeken nog bassen!

Wat willen jullie de lezers van het Noordwijkerhouts Weekblad mee geven vanaf deze bank?

Bloom is jarig en trakteert! Vanaf dinsdag 24 oktober zijn er gratis toegangskaarten uitsluitend te verkrijgen bij de VVV aan de Dorpsstraat. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Wat vind jullie eigenlijk van dit bankie?

Een vrolijk ontwerp met een knipoog naar de typisch Hollandse trapgevel. Bovendien: lekker knus zo met z'n allen!

Uit de krant