Shana Bergman. | Foto: vvv
Shana Bergman. | Foto: vvv

Bakkie met...

Human Interest Een bakkie met...

Bij de VVV werken vrijwilligers die bezoekers van informatie voorzien over wat er hier en in de regio te doen is. In deze rubriek mogen zij zelf vertellen wat ze van ons dorp vinden. Wat raden ze aan en waarom? Wat is zeker een bezoekje waard? Onder het genot van een bakkie koffie (of thee) praten we de deze week met:

Naam: Shana Bergman
Leeftijd: 49 jaar

Waar komt u vandaan?

Ik kom uit Voorhout, ben nu op vakantie in Nederland. Ik woon nu namelijk in Laos maar verhuis eind juli naar Myamar. Ik logeer bij familie in Lisse. We zijn hier met vrienden uit Laos, zij staan op de camping, Noordwijkse Duinen. Hebben het daar heel erg naar de zin.

Wat brengt u hier (in de VVV)?

We zijn op zoek naar wat souvenirs, typisch Hollandse dingen. Hier bij de VVV vind je die. En natuurlijk breng ik graag een bezoekje aan mijn vriendin Cilene, zij is vestigingsmanager van deze VVV.

Wat voor souvenirs heeft u gekocht?

Ik heb een theetipje in het Delfts-blauw voor mijn dochter meegenomen en een tulpentas met van die vrolijke kleuren. Ook kunnen de koelkastmagneten natuurlijk niet ontbreken. Hiervan heb ik er ook een paar uitgezocht.

Wat bent u van plan om te gaan zien/doen?

We gaan lekker naar Langervelderslag, het strand. Ook weer even kijken op kasteel Keukenhof, daar hebben we namelijk goede herinneringen aan. En het bos en de duinen, daar genieten we van!

Wat vindt u van Noordwijkerhout?

Het is hier mooi hoor! Met al dat groen! Dicht bij het strand en alles dichtbij.

In het dorp kun je alles terugvinden. Zelfs een toko met heerlijk Indonesisch eten. De vrienden van ons waren daar heel blij mee.

Door hier weer terug te zijn en de omgeving aan onze vrienden te laten zien, herinneren wij ons weer hoe mooi het hier allemaal is.

Hele simpele dingen zoals het strand en de duinen, super speciaal!

Komt u nog eens terug?

Onze vrienden hebben al gezegd: 'Volgend jaar weer!'

Uit de krant