Afbeelding

Jeugdclubkampioenschappen bij tv De Boekhorst

Sport Sport

De tennisjeugd van tennisvereniging De Boekhorst streed afgelopen week om de jaarlijkse clubkampioenschappen. Dit is elk jaar een spannende strijd, gezien het grote aantal deelnemers: 220.

Bij de oudste jeugd werd Djeyden Duivenvoorde clubkampioen bij de jongens door in de finale Chris Schreurs te verslaan. Sara Barnhoorn won bij de meisjes door winst op Liselot van der Meer. Bij de wat jongere jeugd was de eerste plek voor Bram Poort, die in een spannende finale de pas 8-jarige Finn Stoter versloeg. De jongste jeugd t/m 11 jaar speelde op de finaledag al hun wedstrijden en hier kwamen Max van den Berg en Jack Uitenbogaard als winnaar uit. De jeugdleden maken zich nu op voor het open jeugdtoernooi dat in de eerste week van de zomervakantie wordt gehouden.