Luuk Wassenaar in actie. | Foto: pr.
Luuk Wassenaar in actie. | Foto: pr. Foto: pr.

T.V. de Boekhorst nog ongeslagen

Sport Sport

sport • Het eerste gemengde team van tennisvereniging De Boekhorst weet zich vooralsnog goed staande te houden in de landelijke eerste klasse, een niveau waarop de club nooit eerder actief was.

Na een knappe overwinning op Amstelpark op de eerste speeldag, volgde Tweede Paasdag een 4-4 gelijkspel thuis tegen Zandvoort. Leonie Guijt en Nick Broekhof wonnen weer hun enkelpartij en zetten de Noordwijkerhouters daarmee op voorsprong. Demi van der Togt en Ewout Hinnen moesten het in een lange driesetter afleggen. Na een gewonnen herendubbel van Luuk Wassenaar met Kevin Noordermeer en een verloren damesdubbel, moest de beslissing weer vallen in de gemengd dubbels. Dubbelspecialist Kevin Noordermeer was hierin weer oppermachtig met zijn partner Renate de Regt en bracht de stand op 4-4, nadat Nick Broekhof en Demi van der Togt hun tegenstanders hadden moeten feliciteren. Komend weekend staat er een lastige uitwedstrijd tegen Leeuwenbergh in Den Haag op het programma.

Heren 1

Heren 1 op zaterdag bezet na twee speelronden de koppositie in de regionale topklasse. Ook de tweede speeldag werd er een 5-1 overwinning behaald. Tegenstander Assendelft kon alleen op de vierde single tegen Floris Herrema een puntje afsnoepen van de regerend kampioen. Nick Broekhof, Kevin Noordermeer en Ewout Hinnen wonnen hun enkels eenvoudig. Beide dubbels, waarin Luuk Wassenaar na een blessure zijn eerste wedstrijd van het seizoen speelde, werden gewonnen. Komend weekend staat de derby tegen Zee en Duin op het programma.

Uit de krant