Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:
Kort nieuws

‘Ouderschap en Hechting met je baby’

  Zorg & Welzijn

Voorhout • Vanaf september 2021 organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Noordwijk-Noordwijkerhout weer live informatiebijeenkomsten Ouderschap en Hechting met je baby. Deze zijn bedoeld om zwangere vrouwen en hun partners voor te bereiden op het ouderschap.

Moeder of vader worden verandert je leven enorm. Iedereen gaat daar op zijn/haar eigen manier mee om. Deze interactieve bijeenkomst helpt je voorbereiden op het ouderschap. 

Wat betekent het om vader/moeder te worden? Hoe komt je nieuwe leven eruit te zien met een baby? Hoe houdt je aandacht voor je relatie? Wat zijn de verwachtingen over het ouderschap en jullie baby? Hoe kan je je baby vóór en na de geboorte beter leren kennen, betekenis en ontstaan van hechten? Signalen van de baby herkennen? Allemaal onderwerpen waar we met elkaar over in gesprek gaan. 

De eerstvolgende informatiebijeenkomst is op maandag 13 september van 19.00 tot 21.00 uur, Locatie: CJG Noordwijkerhout, Via Antiqua 23, Gezondheidscentrum Noordwijkerhout. Deze bijeenkomst is gratis.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar: www.cjgcursus.nl

Meer berichten