Infopunt over dementie geopend | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Het meldpunt is voor iedereen met vragen over dementie toegankelijk. | Foto: Diana Maas.
Het meldpunt is voor iedereen met vragen over dementie toegankelijk. | Foto: Diana Maas.

Infopunt over dementie geopend

  Zorg & Welzijn

In gezondheidscentrum Topaz Munnekeweij is donderdagmiddag officieel het informatiepunt dementie geopend door wethouder Dennis Salman.

Door Diana Maas

"We hopen dat iedereen zich uitgenodigd voelt om binnen te lopen. Voor zichzelf, voor de buurman, voor een vriendin. Voor iedereen die vragen heeft of informatie wil over dementie. We willen een laagdrempelige vraagbaak en adviespunt zijn", vertelt Adry Beugelsijk, coördinator sociaal wijkteam.

Groot Hoogwaak, Marente, Buurtzorg, ActiVite en de gemeente Noordwijk hebben de handen ineen geslagen om de gemeente dementievriendelijk te maken. "Wellicht kent u het wel, iemand waar u om geeft lijkt problemen met het geheugen te hebben of vertoont veranderd gedrag. Krijgt moeite met alledaagse handelingen. U maakt zich zorgen. Heeft vragen. Dan kunt u iedere donderdag van 15.00 tot 16.00 uur in de even weken terecht in het gemeentehuis van Noordwijk en in de oneven weken bij het WMO adviescentrum in Noordwijkerhout aan de Via Antiqua 23.

Aanmelden is niet nodig en het is gratis. En als het u beter uitkomt kunt u ook bellen voor een telefonisch consult."

Meer informatie: www.dementievriendelijknoordwijk.nl.


Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>