Dansgarde Keiebijters vallen in de prijzen | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
carnaval

Dansgarde Keiebijters vallen in de prijzen

  Verenigingen
Foto:

carnaval ♦ De maxi dansgarde van carnavalsvereniging De Keiebijters waren vorig weekend aanwezig bij het concours van de Venekloeten. Al vroeg vertrok het duo naar Dedemsvaart om daar deel te nemen aan het toernooi.

Als eerste traden zij op met hun gardedans die met de liften en diverse sprongen een hoge moeilijkheidsgraad heeft: zeker bij de lift die boven de schouders wordt uit gevoerd.

Waar de ene dansmarieke spierkracht moet hebben om de ander boven de schouders te dragen, moet de andere dansmarieke zorgen dat het evenwicht en stabiliteit optimaal is. Ook moeten zij vertrouwen hebben in elkaar om deze lift tot een goed einde te brengen en is een goed uithoudingsvermogen belangrijk. Het duo behaalde de tweede plaats.

Daarna was het de beurt aan hun showdans River Deep, Moutain High waarmee ze eerste werden.

Op de foto staan ze samen met de lokale prins Kees.


Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>