Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Foto:

Keukengeheimen uit de streek

Door de coronamaatregelen zijn veel horecaondernemers hard getroffen. Dat de horeca zo lang dicht moet blijven valt voor zowel ondernemers als gasten erg tegen. Om de horeca een steuntje in de rug te geven maakt Rotary Lisse-Bollenstreek en Rotaract Bollenstreek in combinatie met 52 horecagelegenheden een prachtig kookboek, genaamd ‘Keukengeheimen uit de Bollenstreek’.

In dit kookboek staan de keukengeheimen van de horeca waar we normaal zo van genieten met elkaar. Met dit boek kunnen de mensen thuis weer genieten van de heerlijke gerechten, door het zelf te maken, door het gerecht te bestellen of weer uit eten te gaan wanneer de horeca weer open mag. De kosten van het boek zijn gesponsord zodat de hele verkoopopbrengst van het boek wordt gedoneerd aan de deelnemende horecagelegenheden! Het boek zal voornamelijk horeca bevatten uit Hillegom, Lisse, Sassenheim en Noordwijkerhout.

Wij mikken op minimaal 3.000 verkochte boeken met een verkoopprijs van € 22,50. De boeken krijgen een high-quality glossy uitstraling zodat het een sieraad is voor iedere keuken dat jarenlang gebruikt kan worden.

Meer berichten