Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Twan Fenger. | Foto: PR
Twan Fenger. | Foto: PR (Foto: )
Kort nieuws

Webinar ‘Focussen’ tijdens Walk & Talk

Dinsdag 29 september van 14.00 tot 16.00 uur geeft Twan Fenger de webinar ‘Focussen’  tijdens de online Walk & Talk. In deze webinar staat Twan Fenger stil bij de laatste stappen van de methode Focussen: Experimenteren en Nieuw. Het gaat over CV formats, Linkedin profielen, netwerken en solliciteren. En over hoe je die nieuwe baan nog beter kan maken.

Twan Fenger is loopbaancoach en (loopbaan)trainer. Hij heeft bij diverse bureaus gewerkt en heeft hier menig persoon mogen begeleiden naar een nieuwe baan. In 2018 is Twan zijn eigen loopbaan coachingsbureau gestart: Vizier op Scherp. Hij maakt hierbij gebruik van het stappenplan FOCUSSEN. In 8 stappen naar jouw ideale (werk)leven. De methodiek blijkt erg succesvol. Klanten zijn erg tevreden en Vizier op Scherp telt inmiddels 4 loopbaancoaches.

Bij deze maandelijkse koffiepauze Walk & Talk is iedereen die op zoek is naar (ander) werk van harte welkom. Het doel van de Walk&Talk is je te helpen om zelf de deskundige te worden voor jouw zoektocht naar werk. Want wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je, samen met andere werkzoekenden, bij de Walk&Talk.

Deelname is gratis. Wel graag vooraf aanmelden. Dit kan door een e-mail te sturen naar nharthoorn@biblitheekbollenstreek.nl. Meer informatie vind je op de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Meer berichten