De spelers van Tikkie gaan het toneel op met 'Kans'. | Foto: pr.
De spelers van Tikkie gaan het toneel op met 'Kans'. | Foto: pr. Foto: pr.

Tikkie speelt ontroerende musical 'Kans'

Algemeen

Toneel • De Ad LIP-groep (12- tot 22-jarigen) van jeugdtheatergroep Tikkie speelt op zaterdag 6 en zondag 7 april de musical 'Kans' in het Teylingen College locatie Leeuwenhorst.

Het ontroerende verhaal van deze musical is geïnspireerd op een prachtige film over het waargebeurde verhaal van het ontstaan van kindvriendelijke kinderafdelingen in ziekenhuizen en kinderziekenhuizen. Tot op de dag van vandaag worden deze gebouwen ontworpen met de principes van de ontwerpers waar deze film over gaat. Schrijver, componist en regisseur Peter Geurts heeft dit in zijn verhaal overgezet naar het ontwerpen van een theater voor kansarme jongeren. Het is een indrukwekkend verhaal met prachtige meeslepende muziek en voor velen herkenbare scènes. Maar er is ook genoeg ruimte voor show, sprankelende dans (gemaakt door choreografe Lynn Duivenvoorden) en humor. Hierdoor is het een musical geworden die geschikt is voor het hele gezin vanaf 8 jaar.

De uitvoeringen zijn op zaterdagavond 6 april om 19.30 uur, zondag 7 april om 11.30 uur en 15.30 uur. Kaarten kosten 6 euro en zijn te reserveren via www.tikkie.nl of verkrijgbaar aan de deur.

Uit de krant