Nieuwjaarsduik in de koude zilte zee | Noordwijkerhoutsweekblad
Logo noordwijkerhoutsweekblad.nl
Met honderden tegelijk de kou in...
Met honderden tegelijk de kou in... (Foto: Vasco Montalvão)

Nieuwjaarsduik in de koude zilte zee

fris ♦ De traditionele nieuwjaarsduik was voor vele stoere mannen vrouwen en kinderen weer aanleiding om fris en fruitig 2019 in te luiden.

Bij de Langevelderslag was Strandplaats Nederzandt als vanouds dé verzamelplek van Noordwijkerhout om hiervandaan de Noordzee in te lopen. Speciaal voor de minder vroege vogels startte de duik op 1 januari om 15.00 uur. Een kater was dus geen excuus. Honderden deelnemers gingen onder luid gegil net na drieën het ijskoude water in dat 7 graden koud was. Dus het bleef bij even dippen en er snel weer uit.

De nieuwjaarsduik aan de Langevelderslag heeft elk jaar een bijzonder Hollands Elfstedensfeertje, met muziek, kraampjes, een dj, koek en zopie en na afloop was het ook mogelijk voor de deelnemers om in de buiten opgestelde hottubs op de warmen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225509&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Nieuwsoverzicht

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225507&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=noordwijkerhoutsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=221,219" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>