De heksen van Odi. | Foto: vvv
De heksen van Odi. | Foto: vvv Foto: pr

Op het bankie met…

Human Interest

De bekende bank van het dorp is vervangen door een Hollands exemplaar. Deze is in het bezit van Dutch Dune Design en blijft hier voorlopig nog even staan. Iedereen mag er even op gaan zitten, een fotootje maken en in deze rubriek zijn of haar zegje doen.

Deze week zitten op het bankie van toneelvereniging Odi (vlnr):

Chantal Witteman, Gerda Prins, Danielle de Jong, Trudy de Jong, Rosanne Hogewoning. (Niet op de foto: Alex Duivenvoorde, Lia Meerbeek, Stijn van den Berg.)

Waarom zitten jullie hier?

Wij nemen graag plaats op het bankie om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten weten dat wij een ontzettende leuke, muzikale kindervoorstelling geven op 24 februari, 3, 4 en 11 maart.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Je herkent ze nu bijna niet op de foto maar in deze groep zitten drie heksen, drie schoolkinderen, een verteller en een regisseur. De heksen zijn de hele dag vooral druk met soep maken in de heksenketel, de verteller zoekt leuke verhalen om te vertellen en de kinderen verzinnen toneelstukken of vinden boeken met toverspreuken. En de regisseur schrijft de belevenissen allemaal op en maakt er een groot avontuur van. Ja, je zal maar uit school komen en een verlaten theater vinden, wat toch niet zo verlaten blijkt te zijn als je dacht!

Wat maakt het dorp leuker?

Het is al heel leuk in Noordwijkerhout en zo ook bij Odi! Maar er kan altijd nog meer bij! Dus als je ook zin hebt om toneel te spelen, decor te maken, geluid te regelen of wat er ook maar aan te pas komt bij Odi, zoek ons dan op via de site: www.toneelverengingodi.nl

Wat wil je de lezers meegeven?

Dat het voor ouders, opa's en oma's, de juf en meester en uiteraard voor kinderen een feest is om te komen kijken naar dit vrolijke, humoristische, muzikale toneelstuk! Eigenlijk mag je dit gewoon niet missen!

Wat vind je van het bankie?

Het bankie is een prachtige bank om te zien. Heel hip. Maar waar het voor staat is ook niet mis! Het biedt een podium voor inwoners, verenigingen etc. En hoe prachtig is dat!

Uit de krant