Afbeelding

Bakkie met...

Human Interest Een bakkie met...

Bij de VVV werken veel vrijwilligers die toeristen en bezoekers graag van informatie voorzien over wat er in en om Noordwijkerhout te doen is. Ook andere clubs en verenigingen draaien met behulp van vrijwilligers. Een zeer gewaardeerde groep mensen! Deze week komt het bestuur van de Avond4daagse een bakkie doen in de winkel in de Dorpsstraat.

Op de foto van links naar rechts:

Matthijs Schrama, penningmeester

Inge van Kampen, secretaris

Ilse Bierman, voorzitter

De wandelvierdaagse wordt dit jaar gehouden van dinsdag 6 juni tot en met vrijdag 9 juni.

Matthijs Schrama is geboren en getogen in Noordwijkerhout.

Waar zat je op school?

Ik zat op 't Mossenest. Deze Rooms-Katholieke school was voorheen gevestigd aan de Hoogstraat, achter fietsenmaker Henk Zwaan. Het was een kleine basisschool en is later samen gegaan met de Viktorschool.

Mijn vroegste herinnering aan de wandelvierdaagse is…

Het rondje om het Comomeer! (Oosterduinsemeer, Red.). Dat is leuk om nu even te melden, want dit jaar staat deze route ook weer op het programma.

Mijn favoriete dag van de Wandel4 daagse is…

De eerste dag! Het lijkt me leuk dat dan alles samen komt. Het werk aan voorbereidingen wat we al die tijd met veel plezier hebben gedaan komt dan eindelijk tot zijn recht. Dit jaar is de eerste dag van de wandelvierdaagse op 6 juni, dit trouwens op een dinsdag. Maandag is het namelijk Tweede Pinksterdag. De traditie van "de eerste volle week in juni" hebben we aangehouden.

Lijkt het u ook leuk om in deze rubriek te staan? Of kent u iemand die best 'Een Bakkie met...' zou willen doen met een van de vvv medewerkers en het ook nog leuk vindt om op de foto te gaan? Wij zijn benieuwd wat ú vindt van Noordwijkerhout, wat er goed gaat in het dorp, of, wat er juist beter kan. Naar uw herinneringen aan Noordwijkerhout van toen of naar ideeën over het Noordwijkerhout van de toekomst. Laat het ons weten en stuur een mail naar: redactie@noordijkerhoutsweekblad.nl. Binnenlopen bij de vvv kan natuurlijk ook.

Uit de krant