Lulinho Martins. | Foto: Kees Kuijt, Orange Pictures

Dramatisch seizoen voor VVSB

Sport

Voor de 7e keer op rij wisten de Noordwijkerhouters geen punt te bemachtigen. Kevin Brands bracht zaterdag de thuisploeg met een zwabberbal op voorsprong, maar Sjoerd Ars bracht de stand niet veel later alweer op gelijke hoogte. Met nog 20 minuten op de klok was het Arda Havar met de 1-2, waarna in de slotfase invaller Aleksandar Jankovic, VVSB opnieuw de deksel op de neus bracht.

Door Stefan van den Burg

De Treffers begon sterker aan de wedstrijd dan VVSB en kon met spits Sjoerd Ars de eerste kans van de wedstrijd noteren. Aan de andere kant was de eerste kans direct raak. Kevin Brands haalde uit van ruim 30 meter en verschalkte doelman Niels Kornelis.

Joris Janssen kon na een corner vrij uithalen, maar het schot miste richting. Niet veel later was het dan wel raak voor de gasten uit Groesbeek. Het was opnieuw Ars die gevaarlijk werd, maar nu wel doeltreffend was. Na de gelijkmaker kwam VVSB beter in het spel en creëerde diverse kansen.

In de tweede helft toonde doelman Ruben Valk maar weer eens zijn klasse door in 5 minuten tijd, vier goede aanvallen te pareren. De grootste kans in de tweede helft van VVSB was voor Lulinho Martins. Na een schitterende crosspass van Patrick Batist was het de rappe buitenspeler van VVSB die alleen voor doelman Kornelis stond, maar met links hopeloos naast schoot. De Groesbekers werden naar mate de wedstrijd vorderde almaar gevaarlijker en beloonde zichzelf in de 71e minuut met de 1-2. VVSB moest ten aanval trekken en liet enorme ruimtes achter zich. Invaller Aleksandar Jankovic kon hier optimaal van profiteren en de 1-3 binnenschieten na het doorzetten van Ars. Met deze 1-3 was de wedstrijd gespeeld en bleef VVSB opnieuw met lege handen staan.