Afbeelding
Foto: pr

Meezingers bij Vrienden van de Sjaan Live

Algemeen

muziek • De voorbereidingen van Vrienden van de Sjaan Live zijn inmiddels in volle gang. Het live muziekevenement is op zaterdag 14 april in Café van der Geest.

De muzikanten van coverorkest Jeanne van Muziekvereniging St. Jeanne d'Arc zijn druk bezig om samen met de line-up van maar liefst negen zangers en zangeressen de nummers in te studeren. Popmuziek, meezingers, het publiek krijgt een fijn muzikaal programma voorgeschoteld.

Kaartverkoop gestart

Maar niet alleen de muzikale voorbereidingen zijn in gang gezet. Inmiddels is ook de verkoop van de kaarten gestart. De kaarten zijn te koop bij Café van der Geest (iedere dag vanaf 14.00 uur), de VVV Noordwijkerhout (maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00) en in het verenigingsgebouw De Parade (dinsdag, woensdag en donderdag van 19.30 tot 22.00 uur). Kaarten kosten 7,50 euro per stuk.

Donateurs hebben op vertoon van de donateurskaart recht op twee gratis kaarten. Ter plekke donateur worden, a 10 euro per jaar, kan ook. De snelle beslissers krijgen direct twee toegangskaarten mee. Bovendien kunnen zij ook gratis naar het decemberconcert.

Het optreden begint om 21.00 uur. Na het concert blijft het café uiteraard open zodat de bezoekers nog kunnen nagenieten onder het genot van een drankje.

Uit de krant