Afbeelding
Foto: pr

Aanmelden voor de werkgroep: Naar een autovrij centrum

Politiek Politiek

De gemeenteraad heeft op 15 december 2016 de Centrumvisie en bijbehorende projectenlijst voor het kernwinkelgebied van Noordwijkerhout vastgesteld. Dit betekent dat vanaf 2017 gestart wordt met de uitvoering van de projecten en het opstellen van een leegstandsverordening.

De acht uitvoeringsprojecten worden gefaseerd opgestart en indien nodig wordt voor elk project een werkgroep gevormd waarin bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden kunnen meedenken en praten over de uitvoering.

Deze maand start de gemeente met de werkgroepen voor eerste twee uitvoeringsprojecten, te weten Herinrichting Dorpsplein en Autovrij Centrum. Herinrichting Dorpsplein was afgelopen maandag, de werkgroep: Naar een autovrij Centrum komt maandag 13 maart bij elkaar van 19.30 tot 22.00 uur. Deze werkgroep komt met voorstellen voor het autovrij maken van het centrum en enkele andere zaken die hiermee verband houden.

Ook moet de werkgroep afwegen of tijdens de autovrije zone wel of geen brommers en scooters worden toegestaan en wat voor het centrum de beste verkeerscirculaU bent van harte uitgenodigd met ons mee te denken.

Opgeven of meer belangstelling? Mail: centrumvisie@noordwijkerhout.nl.

Uit de krant