Bedrijvengids

Coepel BV

Snel en betrouwbaar diagnostisch onderzoek dicht bij huis

SCAL Medische Diagnostiek is uw adres voor medisch diagnostisch onderzoek dicht bij huis. In Katwijk zijn er twee afnamelocaties van SCAL: in Medisch Centrum De Coepel en op de Prins Hendrikkade.

Hier kunt u onder meer terecht voor bloedafname en inleveren van uw lichaamsmateriaal, een hartfilmpje en 24-uurs bloeddrukmetingen, op verwijzing van uw huisarts. SCAL staat voor betrouwbare, snelle informatie over uw gezondheid. We werken samen met zorgverleners zoals (huis)artsen, specialisten ouderengeneeskunde en verloskundigen. Hiermee kunnen wij u dan ook van een persoonlijke behandeling verzekeren. Op basis van de informatie die wij u geven over uw gezondheid, kunt u – samen met uw (huis)arts – voor uzelf de juiste keuzes maken.

SCAL Medische Diagnostiek verricht al sinds 1957 onderzoek op verzoek van huisartsen en andere verwijzers in de regio Leiden. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een full service medisch diagnostisch centrum met meer dan 30 afnamelocaties. Verder kunnen we u ook meer specialistische zorg aanbieden, omdat wij nauw samen werken met Sportmedisch Centrum Leiden (sport en bewegen) en Leyden Clinics (specialistische diagnostiek, o.a. het glaucoomprogramma).

Bent u niet in staat om naar ons te komen? Op verzoek van uw huisarts bezoeken wij u dan thuis.

Kijk naar onze website www.scal.nl voor meer informatie

Contactgegevens

Coepel BV

Randweg 47

2225PJ KATWIJK

Tel 071-5160020

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

09.00 - 16.00 uur
09.00 - 16.00 uur
09.00 - 16.00 uur
09.00 - 16.00 uur
09.00 - 16.00 uur