Volvo Katterug
Volvo Katterug Foto: Volvo klassieker vereniging/Coby/2019

Tulpenrit Volvo Klassieker Vereniging

zondag 21 april 2024 12:00 tot 21:00

Op zondag 21 april organiseert Regio West van de Volvo Klassieker Vereniging haar Tulpenrit, de landelijke rit door de bloeiende bloembollenstreek. De route gaat grotendeels over (soms smalle) binnenwegen en voert ons langs de vele bollenvelden en de veel mooie plekjes in de Bollenstreek. Een mooie combinatie blinkende klassieke Volvoe en de bloeiende bloembollenvelden. De deelnemers komen rond 12.00 aan bij Landgoed Golfbaan Tespelduyn en komen rond 17.00 weer terug. Kom gezellig langs, de meeste eigenaren vertellen graag over hun klassieke Volvo.

Wilt u meer informatie over de Volvo klassieker Vereniging? Bezoek onze website: www.volvokv.nl of neem een kijkje in onze Facebookgroep: (9) Volvo Klassieker Vereniging | Facebook 

Locatie