Afbeelding
Foto: pr

Rommelmarkt bij het Jeugdhonk

zondag 21 april 2024 10:00 tot 15:00

Jeugdwerk De Zilk organiseert op zondag 21 april van 10.00 uur tot 15.00 uur een rommelmarkt, waar alle opgehaalde spullen worden verkocht. De locatie is ook dit jaar rondom het terrein van het Jeugdhonk (Sportlaan 34) naast Trefcentrum De Duinpan.

De afgelopen weken heeft Jeugdwerk De Zilk weer haar ronde gedaan bij inwoners van De Zilk om veel oude maar bruikbare, mooie spullen op te halen. Al deze spullen zijn gesorteerd, getest en geprijsd en liggen straks klaar in kramen om verkocht te worden. Loop gerust ook langs de catering voor een bakje koffie of thee, en voor de kinderen is er limonade en een snoepkraam.

Met de opbrengst van de rommelmarkt kunnen de wekelijkse opkomsten worden georganiseerd, maar ook wordt hiermee een groot deel van het jaarlijkse populaire zomerkamp van de Rakkers en Zwervers bekostigd. 

Locatie