Het winnende mozaïek van 2021.
Het winnende mozaïek van 2021. Foto: Radic

Dahlia Mozaïek wedstrijd Bollenstreek

vrijdag 9 september 2022 0:00 t/m zondag 11 september 0:00

regio • In het weekend van 9 tot en met 11 september staat de Bollenstreek weer in het teken van de dahliamozaïeken. 

Elk jaar, aan het einde van de zomer, gaan vrijwilligers en ondernemers uit de streek aan de slag met de kleurrijke dahlia’s. In groepsverband ontstaan er prachtige kunstwerken die absoluut de moeite waard zijn om te komen bewonderen. De deelnemende dorpen zijn: Voorhout, Lisse, Hillegom, De Zilk en Noordwijkerhout.

Aanmelden kan nog tot uiterlijk 19 augustus; het ontwerp moet 29 augustus binnen zijn. De jurering en prijsuitreiking is op 10 september. Meer info en aanmelden via de mail: info@dahliamozaieken.nl. Als alle locaties van de deelnemers bekend zijn, wordt een route bekend gemaakt.

Locatie