Afbeelding
Foto: AC

Jaarmarkt is grootste in de hele regio

donderdag 25 augustus 2022 11:00 t/m 21:00

Bollenstreek • De Hillegomse Jaarmarkt staat gepland op donderdag 25 augustus 

Deze markt staat bekend als de grootse van de Bollenstreek en trekt veelal bezoekers uit de wijde omtrek. Dit jaar ziet het ernaar uit dat het de grootste ooit gaat worden, want maar liefst 140 deelnemers hebben zich aangemeld. Nieuw is ook een standwerkersconcours, waarmee een trofee is te winnen. Ook zijn er dit keer een groot aantal ondernemers uit Hillegom, die een kraam voor hun winkel hebben met aanbiedingen en acties. Voor Hillegomse verenigingen is ook een mooie plek tijdens het evenement om zich te presenteren. Zo zullen in de Hoftuin plaatselijke muziekverenigingen acte de présance geven. Bij de Haven zal de Scouting Hillegom een scouting dorp inrichten en is er mogelijkheid tot varen. De Harddraverijvereniging Hillegom zal met de Kop van jut aanwezig zijn dit als voorbereiding voor de feestweek. Plaatselijke horecaondernemers zullen zorgen voor extra sfeer tijdens het evenement met hun terrassen. Voor de kinderen is er van alles te doen. 

De jaarmarkt duurt van 11.00 tot 21.00 uur.

Locatie

  • centrum


    Hillegom